Vallgrund skolas elever på väg till Pyttis!

Hej här skriver Jenniina åk 4, Elisabeth, Daniela och Saga åk 3 från PSS. Hoppas att ni trivs här i Pyttis. I Pyttis finns det många fina och roliga platser, till exempel: Sirius, kammin och en vacker gammal kyrka.

Pyttis svenska skola har ungefär 60 elever. På rasterna gungar eleverna. I Pyttis svenska skola finns det en sport plan. Välkommen till Pyttis önskar: Oliver, Onni och Evert.

Vi har en kyrka som heter Pyttis kyrka som är också ganska gammal. Vi har också Sirius dår man kan flyga, surfa eller klättra, men där finns också en restaurang. Vi är lite mindre än 60 elever i vår skola, i vårt klassrum är vi bara elva. På åk 4 tre och åk 3 åtta. Vi önskar alla Vallgrundselever välkomna till vår skola önskar: Vaila, Hanna, Iris och Mikael.

Välkommen hit til Pyttis! Hoppas ni trivs här med oss. Vi har planerat mycket roligt program 🙂 Vi ses snart önskar: Enja, Anna, Elina och Jerina.

Välkommen till Pyttis! Vi har väntat på en länge. Hoppas ni har roligt när ni kommer hit. Vi ska åka till Sirius samt grilla korv.
Hälsningar från Pyttis svenska skola önskar: Bill, Rainer, Eva och Emma.

Välkommen till Pyttis. Vi har planerat program som till exempel, korv grilling och att åka till Sirius och kanske till Katariina. Hoppas ni trivs här i Pyttis! Muh. Sonja, Evy, Alexandra och Emilia.

Välkomna till Pyttis!
Vi kommer att visa liknande ställen som ni visade till oss.
Vi ska spela utespel och gå till Sirius. Hoppas ni kommer att trivas. Häsningar av Oscar, Amelia, Ellen och Olivia.

Välkommen till Pyttis. Vi hoppas att ni trivs hit när vi åker till Sirius och går till kammi att grilla korv. Hoppas ni har roligt i Pyttis. Vi kommer att göra allt roligt.
Av: Maisa, Amanda, Eemeli och Saronia.

Posted in #Skolkontakt.

Följ med på äventyret och tipsa också dina kompisar om bloggen!