Sundom skola åk5 – förväntningar….

Det är jättekul att få brev. Jag har dessutom två egna brevvänner. Det känns lite nervöst att träffa dem i verkligheten för vi har bara haft kontakt via whatsApp och Instagram. Det kommer att bli väldigt roligt!
Ellen

Jag tycker att det är jättekul med en brevvän. Jag tycker om att träffa och ta kontakt med nya människor. Det är också roligt att ha en vän som bor en bit bort. Det är spännande att få brev och se vad hon eller han har skrivit. Att få träffa sin brevvän i verkligheten känns ganska nervöst.
Ida

det är jätteroligt att vi har brevvänner. Jag längtar tills vi skall fara dit. Men det känns lite nervöst också. Jag brukar hålla kontakt också via sms, whats app och instagram. Den här ide`n med brevvänner var jättebra. Roligt är också att de är från Björneborg så det är en bit att åka dit.
Vera

Jätteroligt!!! Jag har själv flera brevvänner och nu har alla i vår klass en brevvän.
Felicia

 

Posted in #Skolkontakt.

Följ med på äventyret och tipsa också dina kompisar om bloggen!