Snappertuna skola

Det var jättekul att träffa Pörtom skola. De hade en rolig dialekt. Vi spelade fotboll, frisbeegolf och simmade. Det var roligt att träffa brevvännerna och få många nya vänner. Vi var också i Dragsviks brigad där vi såg mycket intressanta saker. En kanon kunde skjuta 16.1km. Sen var vi på en strand några timmar och fick glass men lekparken bredvid stranden var stängd. Sen på kvällen grillade vi korv och marshmallows. (Robert)

image

Vi hade mycket trevligt när brevvännerna kom på besök. Vi hade samarbetslekar, fotboll, simma, in till militären och mycket mer. Att grilla var roligt och gott och bli i sockerfylla var också roligt. Vi hade brevväxlat tidigare med Pörtomborna så vi kände igen dom flesta och vi fick reda lite mera vad alla andra tycker och tänker. (Elin)

Det var roligt att få träffa Pörtombrevvännerna Det var roligt att simma och leka. Det var roligt att fara till borgen. Det var varmt i vattnet, vi for till stranden och simma. Vi for till Dragsvik, det var roligt. (Axel)

image

Nästan allt var roligt men vi kunde ha ätit mera glass. Det var roligt att träffa dom. (Robin)

image

Vi hade det trevligt när brevvännerna kom på besök. Vi for till Raseborg, simmade, åt glass och for till brigaden. Det var roligt att ha dom här man lärde känna mera av Pörtomborna än bara brevvännen. ( Julia)

Det var roligt att det träffa alla från Pörtom. Och det var roligt att alla hade det bra. Vi gör gärna om det här. Jag väntar tills vi far till Pörtom. Vi simmade och var till Nylands brigad. Vi var också till Ekenäs där vi simmade. Och där åt vi glass (Adrian)

Det var roligt att Pörtom skola kom på besök men det var tråkigt att min brevvän var sjuk men jag hoppas jag får träffa henne i höst när vi kommer till Pörtom. (Anthon)

Det var roligt att träffa andra och få nya vänner. Det var bra mat. Vi simmade och var till Nylands brigad och så spelade vi fotboll, vi förlorade 3-2 men nästa gång vinner vi dem! Jag väntar på att fara till Pörtom och träffa dem igen. (Johan)

image

Det var roligt att de kom, men jag hade inte så mycket kontakt med Pörtomflickorna. (Jimmy)

Det var kul med Pörtomborna. Det var intressant att få höra på deras dialekt. Vi spelade mycket fotboll och det var jämnt. Fast de vann med ett mål men de var också tre spelare mera. Vi simmade mycket och det var varmt. Jag ser fram emot att få träffa dem på hösten. (Mikael)

image

 

Posted in #Skolkontakt.

Följ med på äventyret och tipsa också dina kompisar om bloggen!