Pyttis svenska skola


Warning: Illegal string offset 'single_posts' in /var/www/fs4/52/skolkont/public_html/wp-content/themes/mosaic/functions.php on line 403

Söderfjärden i genomskärning, Meteorian

 

 

Det var trevligt och spännande och ena kvällen hade vi ett kuddkrig. Buss resan var lång men vi spela UNO som var roligt. (Rauli och Rainer)

 

Det var så kul att träffa andra flickor och pojkar. Vi fick se många fina platser bl.a Aava-Kertun kotitila, Meteorian och Saltkaret. Det var så fint att fara så långt. Jag tyckte om eleverna i åk 3-4 ! Jag sov bra båda nätterna  🙂 . Det var kul att träffa andra skolelever och se många nya ställen. Eleverna i Norra Vallgrund var mycket roliga. Det var roligt på deras skola. Men det var lång resa. Vi var på många platser. Det var spännande att sova på skolan! ( Evy och Emma ).

 

Jag tyckte att Vasa resan var trevlig för vi fick se många platser och vi fick träffa roliga männskor. Norra Vallgrunds skolans sexor  var snälla och deras dagisbarn också. När vi kom ut ur bussen ropade en av dem ”VÄLKOMMEN PYTTIS”. Jag tyckte det var roligt att träffa andra från Korsholm, fast resan tog länge innan vi var framme.Det var kul att vi fick nya vänner och att vi for till andra platser. (Sonja och Saronia).

 

Jag skulle vilja fara dit på nytt för där var roligt. Det var fint och bra att träffa våra brevvänner.  Jag önskar att Felicia skulle ha varit mera tillsammans. Jag hade jätteroligt och det var kul att resa så långt! Min brev kompis var blyg, jag var också lite blyg. Hon var trevlig men  mera skulle hon och jag ha kunnat vara tillsammans. Men vi var på många roliga platser. Det var kul att träffa våra brevänner. Men jag vet inte om jag ska åka dit på nytt 🙂 (Jerina och Anna)

 

Det var kul att se alla. Det var roligt och leka med våra brevvänner.Vi lekte mycket med alla.Det var kult att fara till AAVA KERTUN kotitila. Vi såg många djur. Jag hade lite hemlängtan. Resan var lång och rolig. Vi lekte kuddkrig båda kvällarna. Det var roligt när vi for till  Saltkaret, Berny’s, Replotbron och till Meteorian. (Enja, Emilia)

 

Det var kul att vi fick träffa våra brevkompisar. Det var roligt att vi fick komma till Norra Vallgrund. Hoppas de kommer snart till vår skola.Jag tycker också det var jätteroligt. Jag tyckter om alla i deras skola och  nya människor att prata, men nu är det roligt att sova i egen säng (: … (Eva, Alexandra)

Jag tycker att Norra Vallgrundresan blev lyckad. Vi fick se på många platser som Meteorian, Aava – Kertun kotitila, Saltkaret, Berny’s, Ideapark, Ikea och Vasa torg. Vi såg också Harriets mamma och pappa. Jag tyckte att Rebecca var rolig 🙂  (Elina)

 

Posted in #Skolkontakt.

Följ med på äventyret och tipsa också dina kompisar om bloggen!